E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

Vi fikser alt for deg

Slik er prosessen når vi designer din nye nettside

Det å bytte nettside er for noen kanskje en utfordring fordi de ikke helt skjønner hva man skal gjøre eller hvordan prosessen er. Hvor skal man begynne, rett og slett? Vi gjør det superenkelt for deg og fikser alt fra A til Å. Alt det tekniske og praktiske blir ivaretatt av oss, og det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss sånn ca hvordan du ønsker at din nye nettside skal se ut.

1

Samtale

Alt starter med en telefonsamtale eller et møte. Du forteller litt om bedriften, hva dere leverer og hvem som er kundene. Hvis du har konkrete ønsker til ny nettside, så er det flott. Hvis ikke, så gir vi deg tilstrekkelig informasjon og tips til hvordan vi ser for oss din nettside og hva den burde inneholde. 

2

Utkast og ide

Vi designer en skisse eller et utkast til nettside basert på vår innledende samtale. Du vurderer denne og gir innspill til hva du ønsker endret og hva du er fornøyd med. Dette gjør vi fortløpende helt til du er fornøyd. 

3

Innhold og design

Vi ber deg sende oss utkast til innhold (tekst) som du ønsker på nettsiden. Har du en eksisterende side, kan vi ta utgangspunkt i denne. Bilder, video, tekst, logo, etc. legges inn i designet. Har du ikke innhold, så kan vi produsere dette for deg hvis ønskelig.

4

Godkjenning

Når du er fornøyd med siden og mener den er klar for publisering på internett, så avtaler vi når det eventuelt skal skje. Før dette må vi kjøre noen tester for å sikre at alt fungerer som det skal. Vi setter også opp en standard teknisk SEO for optimalisering av siden mot Google og andre søkemotorer.

5

Testing

Vi sjekker alle linker, knapper og andre koblinger på siden. Vi kontrollerer at nettsiden presenteres like godt på en PC som på mobiltelefon. Vi sjekker en rekke parametre og underliggende informasjon knyttet til siden som ikke er visuelt synlig på selve nettsiden. 

6

Gratulerer med ny nettside

Når du har godkjent nettsiden og vi har testet og sjekket at alt fungerer, så publiserer vi din nye nettside på internett. Selve oppkobling mot eksisterende eller nytt domene fikser vi for deg.Gratulerer, du har nå fått en ny og flott nettside til din bedrift.

Kontakt oss for et godt tilbud på ny nettside!

Send oss en melding eller ring oss for en hyggelig prat. Vi svarer deg på alt du lurer på vedrørende nettside, og gir deg samtidig et godt tilbud hvis du ønsker det.

  • on.cetigid%40tsop

  • 22 12 00 11

Takk for din henvendelse !

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.