E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

Nettsider

Noen nettsider som vi har levert til våre kunder.

Arca

Arca driver innen helserelaterte tjenester for bedrifter og idrettslag. De ønsket en omfattende nettside på over 40 sider der alle deres tjenester ble presentert

Illustration

Bygg- og boligtakst

Takstbedrift i Molde som ønsket en enkel nettside der de kunne presentere bedriften og side tjenester

Rimelig nettside til bedrift

Batteri Olsen

En landskjent bedrift i Skien som trengte en ny og oppgradert nettside for å synliggjøre ny satsning på både nettbutikk og nytt produktutvalg innen hus, hjem og fritid

Illustration

Sudden Pitch

Et band som reiser land og strand trengte en ny nettside for å markedsføre seg og sin musikk til både publikum og arrangører. Enkel side der bandet presenteres

Illustration

Jotunheimen Domes

Bedrift innen reiselivsnæringen som ønsket en nettside som synliggjorde deres fantastiske overnattingsmuligheter i den norske fjellheimen. Det visuelle inntrykket med bilder ble et viktig tema for denne siden

Rimelig nettside til bedrift

Yogaosteopaten

En liten bedrift som tilbyr tjenester innen yoga, osteopati og trening. Behovet var en enkel og rimelig nettside som presenterte firmaet på nett.

Illustration

Persgård Camping

Behovet for ny nettside for å vise frem den fantastiske perlen noen mil sør for Geilo. Informativ side som gir besøkende nødvendig info og både stedet, fritidsaktiviteter og nærliggende severdigheter.

Illustration

Solkontroll

Bedrift som selger solskjermngsprodukter til leiligheter, boliger og bedrifter

Illustration

Takstfabrikken

En av de største takstbedriftene i nord som vi har et samarbeid med på markedsføring. Ny nettside der vi benytter ulike verktøy for markedsføring og bruk av sosiale medier.

Illustration

Tilbakemelding fra noen av våre kunder

Illustration

Inger-Lise Lorentzen

Happy Homes Torshov

For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev.
Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digital Media har vært upåklagelig og profesjonelt. 

Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss. Vi er storfornøyde!

Illustration

Jan Kida

Sudden Pitch

Vi hadde behov for en ny nettside, og fikk en anbefaling om å sjekke ut Digitec Media. Selv med minimal info om hva vi ønsket, designet de en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice, god oppfølging og en flott utført jobb til en svært hyggelig pris. 
Vi er superfornøyde.

Illustration

Syreleder Kolsrud

Kolsrud borettslag

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digital Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra!  Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

Tusen takk for super jobb!

Illustration

Håvard Tremyr

Turnaround Sound

Jeg trengte å få gjort en hastejobb - på en Firma-Logo - og Digitec leverte meget bra på design-spesifikasjoner, pris og tid.