E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

Ta kontakt for et godt tilbud

Ønsker du informasjon eller et skriftlig tilbud på ny nettside så ta kontakt med oss

Her kan du lese litt mer om følgende:

  Hva er inkludert i våre nettsider
  Referansesider 
  Prosessen med design av ny nettside 
  Tilbakemeldinger fra våre kunder
  Hvorfor nettsiden er så viktig

Derfor er nettsiden så viktig

Her er noen fakta-tall som viser hvor avgjørende en god nettside er for å nå ut til nye kunder.

Kilder:www.digitalmediastream.co.ukhttp://komarketing.com/

95%

Bruker mobil

95% av trafikk til våre kunders nettsider kommer via bruk av mobiltelefon. En mobiloptimalisert nettside er derfor helt essensielt for ikke å miste kunder.

75%

Sjekker nettsiden først

75% av oss forbrukere sjekker en bedrifts nettside først, før vi tar en beslutning om hvor vi handler varer og tjenester. 

75%

Troverdighet

75% av besøkende gjør seg opp en mening om bedrifters troverdighet og seriøsitet basert på bedriftens nettside

90%

Velger noen andre

90% oppga at en dårlig nettside var avgjørende for at de valgte andre leverandører

Referansesider

Illustration
Illustration
Illustration

Tilbakemelding fra våre kunder

Illustration

Inger-Lise Lorentzen

Happy Homes Torshov

For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev.
Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digital Media har vært upåklagelig og profesjonelt. 

Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss. Vi er storfornøyde!

Illustration

Jan Kida

Sudden Pitch

Vi hadde behov for en ny nettside, og fikk en anbefaling om å sjekke ut Digitec Media. Selv med minimal info om hva vi ønsket, designet de en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice, god oppfølging og en flott utført jobb til en svært hyggelig pris. 
Vi er superfornøyde.

Illustration

Syreleder Kolsrud

Kolsrud borettslag

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digital Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra!  Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

Tusen takk for super jobb!

Illustration

Håvard Tremyr

Turnaround Sound

Jeg trengte å få gjort en hastejobb - på en Firma-Logo - og Digitec leverte meget bra på design-spesifikasjoner, pris og tid.Alt dette er inkludert i våre nettsider

  Responsive og profesjonelle nettsider
  Skreddersydd for ditt behov og tilpasset dine kunder
  Teknisk SEO (søkemotoroptimalisering)
  Kontaktskjema, kart, linker til sosiale medier, etc
  Google analytics som måler trafikk til nettsiden
  Facebook pixel som hjelper deg med å bygge kundegrupper
  SSL sertifikat for sikkerhet 
  Gratis teknisk support i hele avtaleperiode
  Gratis rådgiving (som kunde hos oss får du selvfølgelig gratis rådgiving innen Digital Markedsføring)

Vi fikser alt for deg

Det å bytte nettside er for noen kanskje en utfordring fordi de ikke helt skjønner hva man skal gjøre eller hvordan prosessen er. Hvor skal man begynne, rett og slett? Vi gjør det superenkelt for deg og fikser alt fra A til Å. Alt det tekniske og praktiske blir ivaretatt av oss, og det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss sånn ca hvordan du ønsker at din nye nettside skal se ut.

1

Samtale

Alt starter med en telefonsamtale eller et møte. Du forteller litt om bedriften, hva dere leverer og hvem som er kundene. Hvis du har konkrete ønsker til ny nettside, så er det flott. Hvis ikke, så gir vi deg tilstrekkelig informasjon og tips til hvordan vi ser for oss din nettside og hva den burde inneholde. 

2

Utkast og ide

Vi designer en skisse eller et utkast til nettside basert på vår innledende samtale. Du vurderer denne og gir innspill til hva du ønsker endret og hva du er fornøyd med. Dette gjør vi fortløpende helt til du er fornøyd. 

3

Innhold og design

Vi ber deg sende oss utkast til innhold (tekst) som du ønsker på nettsiden. Har du en eksisterende side, kan vi ta utgangspunkt i denne. Bilder, video, tekst, logo, etc. legges inn i designet. Har du ikke innhold, så kan vi produsere dette for deg hvis ønskelig.

4

Godkjenning

Når du er fornøyd med siden og mener den er klar for publisering på internett, så avtaler vi når det eventuelt skal skje. Før dette må vi kjøre noen tester for å sikre at alt fungerer som det skal. Vi setter også opp en standard teknisk SEO for optimalisering av siden mot Google og andre søkemotorer.

5

Testing

Vi sjekker alle linker, knapper og andre koblinger på siden. Vi kontrollerer at nettsiden presenteres like godt på en PC som på mobiltelefon. Vi sjekker en rekke parametre og underliggende informasjon knyttet til siden som ikke er visuelt synlig på selve nettsiden. 

6

Gratulerer med ny nettside

Når du har godkjent nettsiden og vi har testet og sjekket at alt fungerer, så publiserer vi din nye nettside på internett. Selve oppkobling mot eksisterende eller nytt domene fikser vi for deg.Gratulerer, du har nå fått en ny og flott nettside til din bedrift.

Kontakt oss for et godt tilbud på ny nettside

Hvorfor velge oss?

En faktor som vi mener er viktig å tenke på, er at vi ikke kun leverer nettsider, men jobber med å markedsføre mindre bedrifter. 
Det vil si at vi ikke kun leverer en ny nettside til deg, men vi vil også fortelle deg hvordan du best kan markedsføre og promotere din bedrift ved bruk av din nye nettside. 

Det hjelper ikke bare med en ny og flott nettside hvis ingen oppdager den !

I tillegg til dette så kan vi også skryte på oss...

 • Fornøyde kunder

 • God kundeservice

 • Hyggelige priser

Ta kontakt

Ønsker du mer info eller et uforpliktende tilbud, så ring oss gjerne. Eventuelt send e-post eller bruk skjemaet. Vi vil kontakte deg snarest.

 • on.cetigid%40tsop

 • 22 12 00 11

Takk for din henvendelse !

Vi vil ta kontakt med deg snarest :-)

Can't send form.

Please try again later.