E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

Vi hjelper deg i gang

Vår visjon er å hjelpe mindre bedrifter med å markedsføre seg på nett og i sosiale medier. Vi gjør ting enkelt, effektivt og gir deg gode tips og løsninger som er tilpasset din bedrift og dine kunder.

Vi gjør deg synlig

Enkle løsninger som gir stor effekt for mindre bedrifter

Skal du nå ut til dine potensielle kunder så er du helt nødt til å være synlig der kundene er. Vi ser at veldig mange av små bedrifter har mye å gå på når det gjelder å markedsføre seg selv. For mange oppleves det som komplisert og dyrt og skulle begynne med markedsføring. Svaret er at ja, det kan gjøres komplisert og dyrt, men det kan også gjøres enkelt og til en lav kostnad.
Med et ønske om å hjelpe små bedrifter med å ta i bruk enkel og effektiv markedsføring uten å sprenge budsjettene, ble Digitec Media startet. Vi ønsker å være et alternativ til større mediebyråer som leverer komplekse løsninger, dyre nettsider og uforutsigbare kostnader.

Dette er noen av grunnene til at vi har fornøyde kunder

 • Artboard 23

  Kundeservice

  Det desidert viktigste vi gjør er å yte god kundeservice til alle våre kunder. Du er alltid velkommen til å kontakte oss for små og store spørsmål.

 • Fleksibilitet

  Vi er et lite firma og har dermed anledning til å snu oss på flekken og hjelpe deg som kunde når du trenger det

 • Forutsigbar

  Du vet alltid hva vi gjør, hvorfor og hva det koster deg som kunde FØR vi starter. Ingen overraskelser for deg som kunde.

 • Din partner

  Vi er din partner og ikke din leverandør. Det betyr at vi føler et eierskap i din bedrift og setter vår prestisje på å hjelpe deg slik at din bedrift vokser basert på jobben vi gjør

 • Hyggelige priser

  Vi er svært konkurransedyktig på pris og du vil finne ut at våre tjenester leveres til en god pris i forhold til en del andre leverandører

Illustration

Tilbakemelding fra noen av våre kunder

Illustration

Inger-Lise Lorentzen

Happy Homes Torshov

For å markedsføre oss bedre tok vi kontakt med Digitec Media etter mye godord fra andre. Vi trengte en hjemmeside til bruk av blogg, hjelp til Facebook annonsering, Instagram og nyhetsbrev.
Vi har fått et flott resultat og god opplæring av de diverse elementene underveis. Samarbeidet med Digital Media har vært upåklagelig og profesjonelt. 

Kunnskapen om design og oppsett har gitt en flott plattform for oss. Vi er storfornøyde!

Illustration

Jan Kida

Sudden Pitch

Vi hadde behov for en ny nettside, og fikk en anbefaling om å sjekke ut Digitec Media. Selv med minimal info om hva vi ønsket, designet de en ny og flott nettside til oss og fikset alt det praktiske. God kundeservice, god oppfølging og en flott utført jobb til en svært hyggelig pris. 
Vi er superfornøyde.

Illustration

Syreleder Kolsrud

Kolsrud borettslag

Vi trengte sårt en oppgradering av hjemmesiden vår og kom i kontakt med Digital Media. Det er vi strålende fornøyd med, vi fikk god veiledning til oppsett, innhold og design. Hjemmesiden ble levert til tiden og samarbeidet fungerte veldig bra!  Fått supre tilbakemeldinger av beboere om at siden er enkel å navigere på og ser fresh ut.

Tusen takk for super jobb!

Illustration

Håvard Tremyr

Turnaround Sound

Jeg trengte å få gjort en hastejobb - på en Firma-Logo - og Digitec leverte meget bra på design-spesifikasjoner, pris og tid.

Vi hjelper deg i gang

Lyst til å høre mer om hvordan vi kan hjelpe akkurat din bedrift?Send oss en melding eller ring oss for en hyggelig og helt uforpliktende prat. 

Om Digitec

Digitec Media AS ble startet i 2017, men under et annet navn de første 2 årene. Selskapet ble omgjort til et AS og fikk dagens navn i 2019. Vårt fokus har hele tiden vært å hjelpe mindre bedrifter med "å komme seg på nett" i form av digital markedsføring gjennom nettsider, Google og sosiale medier.

Vi hjelper deg med å finne enkle, effektive og rimelige løsninger som vil gi din bedrift tilgang på potensielle kunder som du ellers ikke når ut til.

Illustration


Det viktigste vi gjør for våre kunder er å gi råd og veiledning slik at du og din bedrift kan utnytte det store potensialet som ligger i digital markedsføring. Vi ønsker deg som en partner, og ikke som en hvilken som helst kunde. Vi ønsker å føle eierskap til din bedrift og vi ønsker at du skal lykkes. Derfor er det viktig for oss at du kan ta selvstendige valg basert på våre råd. Du er sjefen og vi er din markedsavdeling.
Roger BrustolDaglig leder