E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

Digital markedsføring ble knallsuksess

Kraftig vekst for Takstfabrikken


Får du ikke helt dreisen på din markedsføring?

Mange bedriftseiere i mindre bedrifter sliter med å få effekt av sine markedstiltak på nett og i sosiale medier. 

Vi hjelper deg i gang med 4 enkle steg

Vi hjelper deg i gang og forklarer hvordan du kan ta din markedsføring ett steg videre med enkle og effektive verktøy og virkemidler. 

 • Nettside

 • Facebook

 • Google

 • Plan & strategi


Er du en av de som lurer på hvordan du kan få mer ut av din markedsføring, og hvordan du skal gjøre det?

Hvordan kan vi hjelpe deg ?

 • Nettside & webdesign

  Nettsiden er din viktigste faktor for å lykkes med markedsføring på nett. Vi leverer nettsider som presenterer din bedrift på en god måte, og som tilfredsstiller din kunders forventninger.

 • Annonsering på Facebook & Instagram

  Skal du komme noen vei er annonsering på Facebook/Instagram det som gjelder. Bruk av Facebook annonseadministrasjon gir deg enormt mange flere muligheter til å nå ut til dine kunder med riktig bruk av verktøy og strategier. Facebook 

 • Finne potensielle kunder

  Gjennom bruk av riktige verktøy og strategi hjelper vi deg med å finne dine potensielle kunder på nett og i sosiale medier, basert på Facebook annonsering og retargeting. Et publikum på Facebook med potensielle kunder øker salg og effekten av merkevarebygging.

 • Merkevarebygging & profilering

  Vi hjelper deg med å bygge merkevare for din bedrift gjennom økt synlighet og tilstedeværelse på sosiale medier. Det er like viktig å profilere bedriften på riktig måte, som å markedsføre produkter eller tjenester.

 • Google

  Annonsering på Google bidrar til at kunder finner deg i relevante søk. En god nettside med trafikk som er optimalisert for søkemotorer (SEO) gir ytterligere synlighet i Google. Kombinasjonen av nettside, facebook, landingssider & google = effektiv markedsføring.

 • Strategi og plan

  Uten en plan eller strategi faller det meste sammen som et korthus. Vi hjelper deg med å sy sammen en plan for bruk av nettsider og sosiale medier som er tilpasset ditt behov, dine kunder og ditt budsjett. Det er først når ting jobber sammen man virkelig oppnår effekt.  

Image placeholder

Kom i gang på en enkel måte

Send oss en melding eller ring oss for en hyggelig prat. Vi gir deg råd og tips om hvordan du kan ta din markedsføring til et nytt nivå. Enkelt, effektivt og lærerikt.

Takk for din melding !

Vi tar kontakt med deg snarest

Can't send form.

Please try again later.