E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

E-post: on.cetigid%40tsop

Telefon: 22 12 00 11

10 tips til markedsføring for mindre bedrifter

10 tips til markedsføring for mindre bedrifter

Det viktigste når man skal begynne å ta i bruk markedsføring på nett er å sørge for å starte enkelt. Gjør få ting, men gjør det med kvalitet

01: NETTSIDEN ER SELVE HJERTET I DIN MARKEDSFØRING

Nettsiden er den enkeltfaktoren som kanskje har størst innvirkning på din markedsføring. Det er her du presenterer bedriften din, det er her kundene tar kontakt med deg. Hvis nettsiden din er god, og benyttes på riktig måte sammen med sosiale medier, nyhetsbrev eller kampanjer, så kan nettsiden være din aller beste selger. Facebook i kombinasjon med nettside og landingssider vil gi en mye større effekt på din markedsføring.

02: DET VIKTIGE FØRSTEINNTRYKKET

En nettside har mange viktige funksjoner som er helt avgjørende for om nye kunder velger deg eller andre leverandører. Den er som oftest dine kunders aller første møte med din bedrift. Over 70% av oss sjekker en bedrifts nettside FØR vi velger om vi tar kontakt eller ikke. Dette er en meget stor andel av potensielle kunder, og hvis din nettside ikke gir et godt inntrykk, så er det garntert mange besøkende som vil gå til andre aktører. Den er din fasade utad og forteller kunder om du er en profesjonell aktør eller ikke.